سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این روش پس نصب ورقهای عرشه فولادی و اجرای گلمیخ و دوربندب با فلاشینگ و آرماتوربندی، به کمک دوربین و یا ترازیاب بتن به وسیله پمپ هوایی و یا زمینی ریخته، سپس تسطیح و رگلاژ می گردد.

با پیشرفت صنعت ساختمان‌سازی، استفاده از متریال‌ها و روش‌های سنتی که خیلی وقت‌گیر و همچنین پرهزینه بوده‌اند تقریبا کنار گذاشته شده است از این‌رو امروزه ساخت و اجرای ساختمان‌ها و بناهای مختلف با سرعت بیشتری قابل اجرا می‌باشد. علاوه‌بر اینکه هر یک از اجزای ساختمان‌ مدت زمانی را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهند یکی از اجزای ساختمان که مدت زمان بیشتری را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهد، سقف ساختمان می‌باشد.

لازم به ذکر است که شما عزیزان در صورت تمایل به همکاری و اجرای پروژه های ساختمانی خود، توسط شرکت ساختمانی فرتاک ویژن، میتوانید با شماره تماس های شرکت که در بخش تماس با ما ذکر شده است تماس حاصل فرمایید.

 به افرادی که روی پروژه کار می کنند، حتما توصیه گردد که از پرتاب وسایل و ابزار آلات و تجهیزات و … بر روی عرشه فولادی خودداری کنند زیرا ممکن است باعث تغییر شکل ورق گردد.

پس از مدتی مهندسین سازه با اجرای تمهیداتی به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد درگیری کامل بین بتن و عرشه, پس از مرحله ی گیرش بتن از این عرشه ها به عنوان نقش سازه ای بصورت مرکب در مراحل بهره برداری استفاده کنند.

در آن زمان پالمر برای تولید سقف های عرشه فولادی از مقدار کمی کربن سقف عرشه فولادی استفاده می نمود، اما امروزه از فولاد نرم استفاده می شود.

۶. نصب عایق حرارتی: در نهایت، عایق حرارتی بر روی پوشش زیرین نصب می‌شود. این عایق حرارتی معمولاً از الیاف شیشه‌ای تهیه می‌شود و به صورت رول در محل نصب ارائه می‌شود.

با استفاده از این نوع سقف، به دلیل مقاومت بالا و عدم قالب‌بندی، مشکلاتی نظیر باز شدن ناگهانی قالب و یا گیر کردن پای افراد درون آرماتورها پیش نمی‌آید.

این نوع سقف‌ها برای سقف‌هایی مناسب است که کم شیب، صاف یا طاق دار باشد. شهرت این سقف به دلیل برخورداری از مقاومت بالا، وزن پایین و هزینه‌ی مناسب اجرای آسان است.

در این قسمت به مزایا و معایب سقف عرشه فولادی اشاره خواهیم کرد.

سقف عرشه فولادی با توجه به ماهیت انعطاف‌پذیری خود، در مقابل زلزله مقاومت بیشتری دارد

گلمیخها ضمن انجام وظیفه به عنوان المان برشی سقف ، وظیفه یکپارچه سازی مقاطع بتنی و فولادی را نیز در دستور کارخود دارد. در واقع این المان ، رابط میان ورق های ذوزنقه ای گالوانیزه و بتن می باشند.

از این سیستم در سازه‌های شیب دار یا دارای انحنا نیز استفاده می‌گردد.

این محصولات به صورت دهانه‌های بلند، اکوستیک، سلولی و اکوستیک سلولی تولید می‌شوند تا پاسخگوی نیاز پروژه باشند.

Report this page